0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bjørn Wiinblad

Shop det unikke og fantasifulde Bjørn Wiinblad på Bahne.dk.  

Bjørn Wiinblad er kendt for sine fantasifulde kvindeansigter med de helt særlige blikke; sørgmodigt, mystisk, blidt eller nysgerrigt? Bjørn Wiinblad er en dansk kunstner, og navnet på en moderne nyfortolkning af kunstnerens ikoniske stil, der blomstrede i 60’erne og 70’erne. 

Med keramik fra Bjørn Wiinblad er du sikret et helt unikt stel, der hver og en, fortæller en historie og kan mixes på tværs af farver og motiv. Derved kan du med Bjørn Wiinblad skabe din helt egen personlige samling. 

Bjørn Wiinblad blev født i København i 1918 og allerede som 17-årig kan han i lære som typograf, og fandt derved ud af, at kunstnervejen var hans passion. Derfor blev han, efter han var udlært, optaget på Grafisk linje på Det Kgl. Danske Kunstakademi. 

Her udviklede han sin helt egen stil med krøllede streger, mange farver og romantiske universer. Dette blev starten på Bjørn Wiinblad, som vi kender det i dag. Wiinblad sprang ikke fra det ene projekt til det andet – han færdiggjorde hvert enkelt kunstværk med koncentration og passion, hvorved Bjørn Wiinblads nysgerrighed var med til at forstærke det flow.

De skønne kvindemotiver er nu relanceret på krus, termokrus, skåle, vaser, urtepotteskjulere, skærebrætter, lysestager, kagedåser og bakker - en kollektion, som er 100% genskabt efter Bjørn Wiinblads originale streg.

Bjørn Wiinblad

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.