0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Broste Copenhagen

Shop et bredt udvalg af Broste Copenhagen på Bahne.dk. Broste Copenhagen blev grundlagt i 1955 og er et af Skandinaviens største brands med indretning til indendørsbrug.

Broste Copenhagen ønsker at skabe kvalitet og beholde produktets oprindelige struktur samtidig med at bevare den nordiske signatur. 

Broste Copenhagen er mere end bare interiør-design - det er en levevej, som  Broste Copenhagen ønsker at dele med hele verdenen.

Netop derfor, er Broste Copenhagen et alsidigt brand, med noget til enhver smag. 

Broste Copenhagen finder ikke bare sin inspiration i Norden, men rejser verden rundt for at finde de bedste materialer og samle inspiration fra alle verdens hjørner. 

Desuden vægter Broste Copenhagen god kvalitet højt, og netop derfor er alle produktions-processer oprettet med dette in mente, for at bevare materialernes originale følelse og udseende. 

Broste skaber to kollektioner hvert år, og har derfor mulighed for at tilpasse sig tidens trends. Til at skabe det bedste til netop dit hjem, har Broste Copenhagen et dynamisk og kreativt team, som konstant arbejder på at skabe den perfekte balance mellem skandinavisk design og tidens trends. 

Så dyk ned i Broste Copehagens univers, og find det der passer netop din stil. 

Broste Copenhagen

Sorter faldende

1 til 20 ud af 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 ud af 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5