0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

by Lassen

by Lassen

Den danske design virksomhed by Lassen arbejder med et bredt udvalg af dygtige designere.

by Lassen ejer rettighederne til to af Danmarks største arkitekters designs: Mogens Lassen (1901-1987) og Flemming Lassen (1902-1984). Lassen brødrene arbejdede gennem deres karrierer med en innovativ tilgang til den arkitektoniske modernisme og har begge skabt utallige ikoniske designs.

Designvirksomheden by Lassen ser det som deres mission at bygge videre på den stolte design traditionen fra Mogens og Flemming Lassen og sikre at deres originale designs kan leve videre gennem generationer.

Kubus stage

Arkitekten Mogens Lassen var langt forud for sin tid, da han i 1962 færdiggjorde den første Kubus stage. Kubusstagen blev skabt som en modreaktion på datidens overpyntede hjem. Lassen arbejde på stagen i flere år for at få designet og proportionerne helt rigtige. I de første mange år var Kubus stagen forbeholdt Lassens nærmeste venner, kolleger og familie, men efter Lassens død blev Kubus stagerne sat i produktion og i dag er de en essentiel del af dansk designhistorie.

Kubus stagen kommer i fire versioner: Kubus 1, Kubus 4, Kubus 8 og Kubus 2 - Line og i fem flotte farver: Sort pulverlakeret stål, hvid pulverlakeret stål, messing, nikkel og bruneret kobber.

Kubus bowl

Med respekt for Mogens Lassens originale design af Kubus stagen, udviklede by Lassen i 2009 Kubus Bowl. Designet er baseret på skitser fra Mogens Lassen, og blev skabt som en naturlig forlængelse af Kubus stagen. Lige som Kubus stagerne produceres Kubus Bowl i Danmark – hvor dygtige kunsthåndværkere har fokus på solidt håndværk og høj kvalitet.

Kubus i bruneret kobber

Den nyest version af den populære Kubus lysestage er fremstillet i bruneret kobber. Den nærmest levende overflade i den nye version af Kubus stagen fra by Lassen tager os tilbage til, hvor det hele startede – tilbage til den første og originale Kubus lysestage, produceret af Mogens Lassen i bruneret kobber.

Matchbox

I naturlig forlængelse af serien af Kubus lysestager og Kubus bowls. Har by Lassen skabt Matchboxs og Matchbox Cover som en hyldest til hyggen, æstetikken og den lille hverdagsdetalje. Den kommer i fem udgaver og er en naturlig forlængelse af by Lassens sortiment. Matchbox Cover flirter med Kubus kollektionen i såvel materialer, udtryk, farver og formål.

by Lassen

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)