0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ecooking

Shop det økologiske brand Ecooking på Bahne.dk. Ecooking er en af de nyere spillere på markedet, med en helt særlig historie. 

Ecooking startede nemlig hjemme i stifterens, Tina Søgaard, eget køkken. Her startede hun med at skabe produkter til venner og bekendte, og disse blev hurtigt en succes. Den dag i dag producerer Ecooking økologiske produkter, der effektivt løser netop dine hud-problemer. 

Ecooking er et dansk udviklet, dansk produceret brand, som har udviklet en serie til hele familien, med produkter til hud, hår og krop.

Serien er så ren og mild at nogle af produkterne kan spises og samtidig har den ønskede virkning. Produkterne er 100 % rene økologiske og naturlige olier, 100 % æteriske olier og duftudtræk.

De indeholder mange vitaminer og mineraler, milde råvarer og konserveringssystemer og er uden parabener og kunstige farvestoffer.

Med Ecooking behøver du aldrig bekymre dig om hvad du får - en dagcreme hedder en dagcreme og en bodyshampoo er en bodyshampoo. Intet uoverskueligt eller ugenkendeligt. 

Prøv f.eks. Ecookings multiolie der er lavet af 100% økologiske olier og kan anvendes til alt lige fra hårkur til neglebåndolie, fodbad og afrensning af makeup. Kun fantasien sætter grænser til brugen af olien og er derfor essentiel for enhver kvinde. 

Eller prøv den lækre lermaske der er en rensende og opfriskende maske, der minimerer porer samt reducerer ujævnheder. 

Ecooking har helt sikkert et produkt, der kan afhjælpe lige netop dit problem. Så dyk ned i Ecooking univers, og find dit næste yndlings-produkt. 

Ecooking