0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Eva Solo

Shop det populære Eva Solo på Bahne.dk. Eva Solo skaber boligtilbehør og køkkengrej i et eksklusivt dansk design, der kombinerer æstetik, funktionalitet og høj kvalitet. Redskaber som er en nydelse at se på, at bruge og at eje.

Virksomhedens historie går helt tilbage til 1913. Eva-mærket slog dog først for alvor igennem i 1952 med en brød- og pålægsmaskine, der skulle gå hen og blive en designklassiker. Den første af mange.

I dag er produkterne fordelt på forskellige kollektioner, som forhandles over hele verden. Men udgangspunktet er stadig det samme: æstetik, funktionalitet og kvalitet.

Eva Solos fire grundlæggende værdier er passion, integritet, nytænkning og købsmandsskab, hvilket afspejles- og er fundamentet i alle deres produkter.

Eva Solo leverer, ved hjælp af disse værdier, emotionelle kvalitetsprodukter med nytænkning til boligen.  

For Eva Solo er det vigtigt at produkterne udtrykker kundernes personligheder, samtidig med at være de nytænkende indenfor bl.a. funktion og materialevalg. 

Eva Solo var ikke kun de første med brød- og pålægsmaskinen. De var også de først til at skabe køkkenudstyr, der var pænt nok til at blive vist frem i 1970'erne, hvor åbne køkkener gjorde deres indtog. 

Eva Solo A/S blev grundlagt for over hundrede år siden. I dag ledes og ejes virksomheden af Jan Engelbrecht, som er fjerde generation efter stifteren.

I dag er Eva Solo, i tråd med deres historie, kendetegnet ved funktionelt design af høj kvalitet. De har udviklet sig til et moderne, innovativt og internationalt designhus med ca. 60 ansatte. 

Eva Solo

Sorter faldende

1 til 20 ud af 87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 ud af 87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5