0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Georg Jensen Damask

Shop Georg Jensen Damask på Bahne.dk. Georg Jensen Damask har i mange generationer designet og skabt damaskvævede tekstiler af høj kvalitet.

Georg Jensen Damask samarbejder med nogle af Danmarks allerbedste designere og har et bredt sortiment af kvalitetstekstiler til hjemmet.

Georg Jensens Damask stiller altid høje krav til kvalitet og funktionalitet, hvilket netop var en af grundende til, at de i 2000 modtog det prestigefyldte Kongelig Hofleverandør prædikat. Denne udnævnelse fulgte efter mange års samarbejde med det danske kongehus.

Georg Jensens Damask skaber moderne tekstiler med en skandinavisk udtryk. Alle deres kollektioner tager udgangspunkt i Georg Jensens DNA, og indeholder primært boligtekstiler til husets fire rum: køkken, stue, bad og soveværelse.

Og med et særligt fokus på relevans og funktionalitet for kunden, skaber Georg Jensen Damask enkle og tidsløse design tilpasset i tidens trends og farvestemning.

Georg Jensen Damask har derfor et tæt samarbejde med få udvalgte leverandører. De arbejder sammen med væverier, der er familieejede, ligesom de selv er, da de derved oplever en tættere relation. Sammen har de stort fokus på de miljøhensyn og menneskerettigheder, der er grundtanken bag UN Global Compact. 

Georg Jensen Damask

Sorter faldende

20 vare(r)

Sorter faldende

20 vare(r)