0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Georg Jensen

Med mere end 100 års tradition og erfaring er Georg Jensen-koncernen i dag anerkendt for sit enestående kunsthåndværk, tidløst æstetiske design og producerer livsstilsprodukter, der omfatter alt fra korpusarbejder til ure, smykker og produkter til hjemmet.

Georg Jensens filosofi var at skabe demokratiske designs, der fokuserede på både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige kompetence og kunstneriske talent kombineret med en imponerende evne til at identificere og støtte designtalenter var fundamentet for virksomheden Georg Jensen, som han grundlagde i København i 1904.

De der kender til Georg Jensens designs ved, at han ved hvert eneste stykke, tilførte sin helt egen karakteristiske energi. Denne er stadig bevaret i Georg Jensens designs den dag i dag - mesterens egne idéer og principper bliver fortolket og genskabt, så de passer til den moderne forbruger.

Udover Georg Jensens smuke og tidsløse designs, kan du også anskaffe dig Georg Jensen med god samvittighed. Georg Jensen sluttede sig nemlig til FN's Global Compact i 2009, og lavede dermed et offentligt engagement til CSR. FNs Global Compact er et globalt netværk af firmaer, som ønsker proaktivt at bidrage til løsningen af nogen af verdens sociale og miljømæssige udfordringer.

Georg Jensen påtager sig dermed et socialt ansvar og ønsker at inkorporere Global Compacts 10 principper indenfor menneskerettigheder, miljøbeskyttelse og kampen mod korruption, i alt deres nutidige og fremtidige arbejde. 

Derudover bestræber Georg Jensen sig på at overholde internationale standarder og traktater vedrørende køb af sølv, guld og diamanter.

Så gå på opdagelse i Georg Jensens skønne univers og lad dig inspirere samtidig med at du handler med god samvittighed. 

Georg Jensen

Sorter faldende

1 til 20 ud af 118

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 ud af 118

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5