0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Global

Den første Global-kniv blev tegnet i 1985 af den japanske designer Komin Yamada. Han fik dengang opgaven: at designe verdens bedste kniv.

Resultatet har talt for sig selv lige siden – det knivskarpe blad og den perfekte designmæssige balance betyder at Global-knivene er et kendt og elsket værktøj i køkkener verden over.

Med et næsten grænseløst budget fra Yoshikin-fabrikkerne, formåede Komin Yamada at udvikle en serie køkkenknive, der appellerer til både professionelle køkkenchefer og hus-gastronomer.

Global knivene er kendetegnet ved sit eget unikke stål, en særlig slibning og produktion uden samlinger, hvilket gør knivene mere hygiejniske.

Derudover lever alle knive op til at være revolutionerende, skarpe, i et moderne design med et ergonomisk greb samt have vægtmæssig lethed og balance.

Knivmodellerne er angivet i disse forkortelser:

G = Global

GS = Global small

GSF = Global Small Forged. Dette er en kniv som er udstanset af en plade, derefter smedet og slebet til en lille og let kniv.

GF = Global Forged også kaldet PRO for ”professionelle knive”. Knivene er helsmedet/helstøbt med et tykkere og tungere blad med mere stabilitet end en G-kniv.

GF-serien har et kraftigere greb og en stopper, så man undgår at hånden glider frem mod bladet. GF-knivene er til slut slebet med en superfin sten.

Global

Sorter faldende

11 vare(r)

Sorter faldende

11 vare(r)