0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hoptimist

Shop de populære Hoptimister på Bahne.dk. Hoptimist er indbegrebet af smil, optimisme og godt humør. 

Hoptimisterne har siden slutningen af 1960'erne skabt sig en stor plads i den danske designhistorie.

I dag er der en Hoptmist til enhver lejlighed - om det er til studenten, mor, far, kæreste, bror, søster eller ven, så er der en Hoptmist der vil give glæde til modtageren. 

Det er nemlig hele idéen bag Hoptimisterne: at sprede glæde og smil på alles læber. 

Læs mere

 

Hoptimisterne er oprindeligt designet af Hans Gustav Ehrenreich i 1968 og blev produceret fra 1968-1974.

Lotte Steffensen og firmaet Hoptimist relancerede i 2009 de velkendte Hoptimister efter samråd med Ehrenreichs søn Jørn Ehrenreich.

Det var vigtigt, at Hoptimisterne fremstod så autentiske som muligt, og at Ehrenreichs ånd blev bibeholdt. Hans grundlæggende idé var at tegne Hoptimisterne ud fra en cirkel og en ellipse, og den idé ligger til grund for både klassikerne og den nye generation af figurer.

Udover at være en elsket designklassisker, er Hoptimist også en del af den store danske designfamilie fra Kay Bojesens abe til PH-lampen. 

Derudover skaber Hoptmist også glæde ved at sponsorere alt fra lokale fodboldhold, Team Rynkeby og Støt Brysterne til De Danske Hospitalsklovne. Dette er alle organistioner, der hver dag gør en kæmpe forskel for de udsatte i Danmark. 

Hoptimisten blev i 2011 hovedsponsor for De Danske Hopsitalsklovne, og donerer penge til organisationen for hver solgt Hoptmist-klovn. 

 

 

Hoptimist