0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Humdakin

HUMDAKIN er et nyt dansk brand, som blev lanceret i 2016, efter at have været 5 år under udvikling. HUMDAKIN byder på en bred vifte af produkter lige fra hudpleje og rengøringsmidler til håndklæder og husholdningsprodukter. Fælles for dem alle er, at de er produceret med henblik på at være så naturlige som muligt, og derved være skånsomme ved både huden og miljøet.

HUMDAKINs hudpleje- og husholdningsprodukter er inspireret af de danske kyster og skove og indeholder ingredienser såsom kamille, salvie, rød tang og havtorn. Disse naturlige ingredienser er medvirkende til, at produkterne ikke bare er skånsomme, men også dufter frisk og skønt. Selv et barskt husholdningsprodukt som universalrengøring fra HUMDAKIN er lavet af naturlige ingredienser og er helt unik for dens langtidsholdbare duft der ved brug, vil sprede sig til hele hjemmet. 

HUMDAKINs tekstilkollektion derimod, er produceret af økologisk bomuld og kan derfor, med god samvittighed, benyttes til daglig brug. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mixes og matches, så de passer til lige netop din stil og dine præferencer. HUMDAKINs tekstilprodukter er derfor et miljøvenligt valg samtidig med at være dekorative i ethvert hjem.

At benytte naturlige ingredienser og dog ikke den eneste måde, hvorpå HUMDAKIN tænker på miljøet og mennesket. Alle HUMDAKINs produkter er nemlig produceret på fabrikker, der alle har ordentlige arbejdsforhold.

Essensen af HUMDAKIN er derfor, kort fortalt, at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre og naturlige produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent, pænt og velduftende for både dig og din familie.

Humdakin