0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Iittala

Shop Iittala på Bahne.dk. Eventyret om Iittala startede I Finland i 1881. Glasværket er blevet et finsk ikon indenfor designobjekter, stel og kogegrej.

Iittala tror på essentielle produkter, der er både tidsløse i deres design, kvalitetsrige og multi-funktionelle, og dermed kan holde til alle hverdagens udfordringer. 

Iittalas grundidé var at skabe multifunktionelle produkter der kunne bruges til både spisebordet, til opbevaring og til pynt.

Derudover skulle alle designs passe ind i forbrugernes eksisterende hjem. Dette ses eksempelvis i Aino Aalto’s Aalto vase fra 1936, og Oiva Toikka’s glasvarer Kastehelmi fra 1964.

Iittala var et af de første virksomheder i verden, der gjorde stel til noget funktionelt, og derfor er deres ønske også at skabe produkter, der er tidsløse i deres designs, og derfor aldrig vil blive nødvendige at skille sig af med.

Og netop "køb-og-smid-væk" kulturen gør Iittala op med. Derfor skaber de produkter der er designet til at holde hele livet - både funktionelt og designmæssigt.

Fiskars har siden 2017 ejet Iittala. 

Iittala

Sorter faldende

14 vare(r)

Sorter faldende

14 vare(r)