0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Klarborg

Shop de skønne Klarborg nisser på Bahne.dk. Etly Klarborg er designeren bag Klarborgnisser.

Etly designer med hjertet, og det har hun gjort siden hun blot var 4 år gammel - på den måde har hun givet dem liv og særlig personlighed.

Desuden er én af hendes største inspirationskilder små børn og babyer, som er med til at give nisserne deres nuttede og barnlige udtryk og ikke mindst deres buttede runde kroppe.

Leg, fantasi, kærlighed, hygge og respekt er nogle af de ord Etly designer og skaber sine Klarborgnisser udfra.

Etlys inspiration stammer derudover fra den danske gammeldags jul.

I anledning af Klarborgnissernes 30 års Jubilæum i 2016, medfølger der fremadrettet et ekstra hjerte fra designeren i alle Årsnissepar.

Etly åbnede sin første gårdbutik i 1986, og har siden dengang designet mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs.

Alle Klarborg nisser har deres egen historie og personlighed. De er alle inspireret af børn, bekendte og venner i Etlys liv, og Etlys egne børn har desuden selv stået model til deres egen nisse. 

I dag er Klarborg nisserne et velkendt juleprodukt, som i de sidste mange generationer har været med til at sprede glæde og hygge i mange hjem. 

Klarborg nisserne er indbegrebet af kærlighed, omsorg, glæde og tradition. Alle er det følelser, som mange oplever omkring juletid - med andre ord; ægte hygge. 

Derudover står Klarborgnisserne for, at man altid skal træffe valg med hjertet - hvorved de alle har hjertet på det helt rette sted.

Klarborg

Sorter faldende

1 til 20 ud af 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 ud af 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5