0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

MAC

I Sakai i Japan er MAC hjemhørende, og dette gamle familieforetagende er internationalt kendt for at producere gode køkkenknive særligt til professionelt brug. Mange kokke sværger til MAC, og det er heller ikke så mærkeligt, for selvom at en kniv fra MAC måske ikke ser ud af meget i forhold til så mange andre japanske knive på markedet, så får man skæreegenskaber der let udkonkurrerer hvad de fleste europæiske producenter har at byde på, og som også ligger i toppen blandt de japanske.

Knivene fra MAC er konstrueret til at blive brugt mange timer hver dag i et køkken, og det er heri deres force ligger. MAC laver køkkenknive til stort set enhver tænkelig opgave, og både i vestlig og traditionel japansk stil. Flere af disse knive har vundet både danske og internationale tests hos forbrugerorganisationer, og dette kombineret med det forhold, at rigtig mange af knivene fra MAC ligger i et prisleje, hvor langt de fleste kan være med, har yderligere bidraget til den popularitet, MAC har opnået.

Foodgear fraråder, at man vasker sine knive fra MAC i opvaskemaskine – en rustfri kniv kan nemlig sagtens ruste, og det har man ikke lyst til at opleve. Foodgear fraråder også, at man skærer i ben – herunder ben i fjerkræ – samt i frosne emner. Generelt bør man altid lade fornuften råde over hvilken kniv man anvender til hvilken opgave. Vedligeholdelse af kniven bør foregå med keramisk strygestål – og dette stille og roligt. Knivene vil af og til skulle slibes – dette anbefaler vi at man gør på en diamant- eller vådsten, eller få professionelle, der udelukkende anvender sig af vådsten, til det.

MAC

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)