0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mill & Mortar

Mill & Mortar er et danskejet brand, der i løbet af ganske få år har slået sig fast som førende importør af økologiske kvalitetskrydderier og snackmandler.

Mill & Mortar er drevet af at finde den ægte og sofistikerede smag fra rødder, frø, bark, blomster og urter.

Den passion deles med firmaets enestående producenter, som dyrker, høster og behandler krydderierne i respekt for råvaren og jordens ressourcer. Mill & Mortar håndpakker alle krydderier i en eksklusiv lystæt emballage, som bevarer den gode smag og aroma.

Udover kvalitet, smag og aroma, vægter Mill & Motar også højt, at produktet passer til forbrugernes livsstil og samtidig ser godt ud på køkkenhylden.

Formålet med Mill & Motar er i al sin enkelhed at fortælle de mange spændende historirer om deres krydderier, og give dig lysten til at krydre din mad.

Mill & Motar startede i februar 2008 og stifteren bag er Iben Büchert, som nu har gjort sin hobby og interesse for mad og fødevarekoncepter til sin levevej.

Mill & Motar har hovedkontor i Vedbæk, der huser både deres krydderfabrik med lager, produktion og kontorfaciliteter. De er 10 medarbejdere og distribuerer til hele 22 lande.

Mill & Mortar