0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Moccamaster

Moccamaster - kvalitet siden 1969

I mere end 40 år har stifteren af Moccamaster Gerard C. Smit og hans over 100 ansatte produceret kvalitets kaffemaskiner i Technivorm i Holland. Moccamaster eventyret startede hjemme i Gerards garage, fordi han havde et ønske om at skabe en kaffemaskine, der kunne brygge verdens bedste kaffe.

Alle Moccamasters kaffemaskiner er lavet i hånden og kontrolleres manuelt inden de håndpakkes. Gerard og hans team arbejder ud fra en filosofi om at producere holdbare og sikre produkter, som forbrugerne kan have tillid til.

De ønsker også at arbejde for miljøet ved at producere produkter, der både er energieffektive og har en usædvanlig lang levetid. De bruger derfor også altid genanvendelige og biologisk nedbrydelige materialer og yder fem års garanti på alle deres produkter.

Når du køber en kaffemaskine fra Moccamaster, så får du en ekstra brandsikker maskine, da bryggeelementet og varmepladen er fremstillet i to forskellige dele. Kaffemaskinen slukker automatisk og den brygger altid ved den korrekte temperatur, 92-96 grader og holder kaffen på den korrekte serveringstemperatur 82-85 grader.

Moccamasteren er en hurtig kaffemaskine og brygger en hel kande kaffe (10 kopper) på ca. 6 minutter. Med en kaffemaskine fra Moccamaster får du altid den gode kop kaffe, som du fortjener!

Moccamaster

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.