0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

OBH

Shop det nordiske OBH Nordica på Bahne.dk. OBH Nordica fremstiller produkter inden for elektroniske husholdningsprodukter samt køkkengrej, hvor tiltalende design og funktionalitet er højt prioriteret. 

Desuden sker meget af OBH Nordicas produktudvikling i samarbejde med ledende, nordiske designere. 

At fremtage eller selv udvikle innovative produkter med unikke løsninger er blevet et kendetegn for OBH Nordica.

Deres slogan er "Designing good life", hvorved deres mission om at skabe banebrydende innovation og enestående design, for at være de nordiske forbrugeres førstehåndsvalg af husholdningsprodukter, som gør hverdagen lettere, også kommer til udtryk. 

OBH Nordica er en virksomhed med nordiske rødder. OBH Nordica blev skabt i 2002, da den danske virksomhed Ole Bødtcher-Hansen A/S fusionerede med den svenske virksomhed Joffe Marketing AB.

Den dag i dag har OBH Nordica kontorer i hele Norden: Danmark, Sverige, Norge og Finland. Derved er de markedsledere i Nordan og har ca. 150 ansatte.

Men udover at være de førende inden for design og funktion, støtter OBH Nordica også velgørende formål og er medlem af Business Social Compliance Initiative (BSCI), der betyder at OBH Nordica er forpligtet til at vægte menneskerettigheder og gode arbejdsforhold højt. 

Derudover har OBH Nordica 25 fadderbørn igennem Star of Hope, hvorved fattige børn får mulighed for en bedre fremtid.

Der er derfor ingen grund til, at dit næste køkkenudstyr ikke skal være fra OBH Nordica. Så gå på opdagelse i Bahnes udvalg og lad dig forkæle. 

OBH