0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pillivuyt

Shop Pillivuyt på Bahne.dk. Pillivuyt skaber smukt, holdbart og tidsløst porcelæn til enhver anledning. 

Pillivuyt er med andre ord et håndværk, der lever op til de kvalitetskrav, både proffesionelle kokke og private madelskere har i det daglige. Både i køkkenet såvel som rundt om spisebordene.

For Pillivuyt er kvalitet vægtet højt, og derfor bærer alt porcelæn et særligt stempel, der er fabrikkens kvalitetssikring og garanti for, at porcelænet lever op til de strenge krav, Pillivuyt har stillet i generationer. 

Deres porcelæn er desuden skabt i samarbejde med de bedste kokke inden for deres fag, så det altid lever op til de højeste standarder - både når det gælder funktion, holdbarhed og design.

Pillivuyt blev til i 1818, da Jean Louis Richard Pillivuyt købte en gammel murstensfabrik i Frankrig. Men i stedet for at producere mursten, satsede han på at producere porcelæn til det franske køkken og bedre borgerskab.

Blot et par år efter, i 1823, vandt Pillivuyt sin første designpris i New York. Siden dengang har Pillivuyt succes blot vokset sig større, og er den dag i dag et anerkendt porcelænsmærke. 

Pillivuyt fremstiller selv sin porcelænsmasse med et indhold af flint og kvarts, der sammen med en ekstrem hård glasur og en brænding ved min. 1430°C gør porcelænet ekstra stærkt og holdbart.

Alt er ovnfast, og artikler uden sølv- eller guldkant er særdeles velegnede til ovn/mikroovn - også direkte fra fryser til ovn (fra -30°C til +350°C).

Glasuren er garanteret fri for bly og kadmium samt syrefast, så farven ikke ændres, og den er helt uporøs – dvs. meget hygiejnisk og let at rengøre.

Pillivuyt

Sorter faldende

1 til 20 ud af 33

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 ud af 33

  1. 1
  2. 2