0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Rosendahl

Shop Rosendahl på Bahne.dk. Siden 1984 har brandet Rosendahl været forbundet med funktionelt og stilrent design til en overkommelig pris.

De designer alt fra enkelt porcelæn-stel til køkkenværktøj og glasdesign samt den berømte Karen Blixen julekollektion.

Rosendahls designfilosofi er at skabe designprodukter, der ikke er forbeholdt særlige lejligheder. Tværtimod skal produkterne være en integreret del af en smukkere hverdag.

Det stiller krav til en høj kvalitet og priser, der er til at betale. Rosendahls design er et møde mellem kreative streger og stringente linjer. I et tæt samarbejde med en række førende designere skaber de designløsninger i tråd med den skandinaviske designtradition.

Rosendahl har siden dets start ønsket at sætte deres præg på den danske designtradtion. Derfor er netop dét er fokuspunkt hos Rosendahl - at hele tiden leve op til- og overgå de forventninger kunderne har til deres kvalitet og design. 

Du er derfor sikret et kvalitetsrigt produkt med skandinavisk og tidsløst design. Derudover yder Rosendahl også 2 års garanti på deres porcelæn.

Denne garanti dækker brud, skår og fabrikationsfejl under forudsætning af, at produktet er anvendt korrekt til det rette formål. Garantien dækker derfor ikke almindelig slitage eller misligholdelse. 

Læs mere om Rosendahls garanti på www.rosendahl.dk. 

 

Rosendahl

Sorter faldende

1 til 20 ud af 48

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 20 ud af 48

  1. 1
  2. 2
  3. 3