0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Rosti

Shop Rosti Mepal på Bahne.dk. Rosti Mepal er bl.a. producenter af den berømte Margretheskål, der siden 1954 har været en af de største, danske verden-succeser nogensinde.

Alle kender til Margretheskålen - nogen samler på den og for mange fremkalder den gode hverdagsminder fra mormos køkken.

Dronning Magrethe lagde navn til skålen, designet på Sigvard Bernadottes tegnestue i København af den talenfulde designer Jacob Jensen. 

Rosti Mepal-serien er med til at skabe et ensartet look i køkkenet, fordi produkterne kan stables, mikses og matches på tværs af produktgrupper, og fordi de taler samme formsprog.

Rosti og Mepal - der begge er danske - fandt sammen i 2008 med et fælles formål - nemlig at udnytte de to mærkers kompetencer og derved skabe de bedst mulige produkter. 

Dog blev de to brands skilt ad igen i 2018, for at styrke begge brands - med hver deres egne værdier, identitet og produktportefølje. 

Dette ændrer dog ikke på, at både Rosti og Mepal har en lang, stolt historie på over 65 år, og har formået at skabe skønne køkkenprodukter i en kvalitet og et design, der kan gå i arv fra generation til generation.

Rosti

Sorter faldende

1 til 20 ud af 22

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 ud af 22

  1. 1
  2. 2