0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Royal Copenhagen

Shop det smukke og ultra populære Royal Copenhagen på Bahne.dk. Royal Copenhagen er bedst kendt for deres klassiske musselmalet stel, der er håndmalet og sælges i store dele af verden.

De er ligeledes kendt for modet til fornyelse og innovation. Kombinationen af det klassiske og det moderne gør, at Royal Copenhagens produkter i dag er mere populære end nogensinde.

Det der især gør Royal Copenhagen så respekteret og anerkendt, er ikke blot øjet for tidløst design, men også den høje sans for kvalitet. Ét stykke porcelæn fra Royal Copenhagen vil have passeret op mod 30 par hænder inden det er færdigt.

Dette har været fundamentet for Royal Copenhagens succes i mere end 240 år.

Helt præcist blev Royal Copenhagen grundlagt i 1775 og er derved en af verdens ældste virksomheder. De har siden brandets start fastholdt det klassiske blå og hvide porcelæn, der både er fremstillet og malet i hånden.

Men udover at have fastholdt de stolte traditioner og designs, er Royal Copenhagen også kendt for deres modige nyfortolkninger og innovation.

Kombinationen af de to har gjort, at Royal Copenhagens porcelæn er et eftertragtet symbol på en moderne og kvalitetsbevidst livsstil.

Udover at være en af de ældste virksomheder i verden, huser Royal Copenhagen mere en 500 ansatte og opererer i både USA, EU og Asien. Desuden er Royal Copenhagen ejet af Fiskars, der også er en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjemmet.

Navnet Royal Copenhagen er dybt respekteret af kunder, kunstnere, designere og medarbejdere. Derfor er du også sikret et produkt i et kvalitetsrigt design med en smuk historie og respekt bag.

Royal Copenhagen

Sorter faldende

1 til 20 ud af 288

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 ud af 288

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5