0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Scanpan

Shop dit køkkenudstyr fra Scanpan på Bahne.dk. Scanpan har gennem mere end 3 årtier produceret dansk køkkenudstyr af højeste kvalitet og holdbarhed.

Med respekt for traditionsrige håndværksteknikker skaber Scanpan funktionelle og tidløse redskaber til det moderne køkken – lige fra den daglige husholdning til det professionelle køkken.

Scanpan ønsker at gøre en forskel. Såvel i køkkenet som for miljøet. Det betyder, at støbte aluminiumsprodukter produceres af miljøvenligt aluminium på egen fabrik i Danmark.

Scanpan blev til i 1956 og er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Ryomgaard i Danmark.

Siden dets start har Scanpan formået at positionere sig på markedet som en af verdens førende producenter af non-stick produkter og eksporterer i dag sine produkter til over 50 lande på verdensplan. 

Derudover er forsikning og udvikling en integreret del af Scanpans forretning, og derved kan de tilbyde de nyeste teknologier og de bedste produkter til netop dig.

Scanpan skaber produkter til dig. De ønsker at gøre din hverdag nemmere, hvorfor de også udvikler deres idéer i samarbejde med professionelle kokke fra hele verden. Deres mål er at designe nye køkkenredskaber, der er banebrydende hvad angår kvalitet, design og holdbarhed.

 

Scanpan

Sorter faldende

1 til 20 ud af 51

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 20 ud af 51

  1. 1
  2. 2
  3. 3