0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Serax

Shop Serax på Bahne.dk. Serax er et hollandsk firma der skaber brugskunst og design til hjemmet, primært med inspiration fra deres eget syn på aktuelle tendenser og trends. 

For Serax er det en mission at gøre dit hjem smukkere. At skabe uforglemmelige øjeblikke omkring middagen, at give personlighed til dit interiør og generelt skabe en daglig skønhed i hjemmet, der både styrker livet og din indretning. 

Serax arbejder kun med særligt udvalgte og lidenskabelige designere fra hele verden. For dem er det vigtigt at udvælge designere, der respekterer den grundlæggende idé om hvert design, og på den måde kan skabe unikke former, materialer og stilarter. 

Alle deres designs er skabt med henblik på at gøre folk lykkelige - og derfor vil du kun finde produkter med sjæl og historie. 

Serax startede i 1986 og har siden dengang været en familievirksomhed, hvor lidenskab strømmer gennem hverdagen. I dag har Serax mere end 65 medarbejdere og et hovedkontor i Antwerpen. 

Hos Bahne finder du bl.a. de sjove og dekorative Kaktus vaser fra Serax. Så gå på jagt og find dit næste ynglings-item fra Serax.

Serax

Sorter faldende

1 til 20 ud af 156

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 ud af 156

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5