0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skagerak

Shop Skagerak på Bahne.dk. Skagerak skaber langsigtet og funktionelle design og stræber efter at bidrage til mindeværdige stunder i dit liv - indendørs såvel som udendørs.

Skagerak er en dansk familieejet designvirksomhed startet i 1976. Deres forkærlighed for godt håndværk og kvalitetsmaterialer er kun blevet stærkere, i takt med at de har vokset sig til et moderne designbrand med et globalt outlook.

Udover dette, er alle Skageraks produkter designet til at leve gennem generationer. Derfor bliver alle materialer nøje udvalgt og alle design holdes stilrent og klassisk.

Skagerak-navnet blev til for at illustrere deres skandinaviske design og rødder. Skagerak (stavet med to R'er) er det farvand der forbinder Danmark med Norge og Sverige. Deraf kommer navnet.

Skagerak er som farvandet - gamle og traditionelle, men også nye og eksperimenterende for at sætte netop deres fodspor i skandinavisk design.

Dog er Skagerak ikke blot gode designere. De vægter også miljø og mennesker højt. Dette ses bl.a. i form af, at Skagerak er B-Corp-certificeret. B-Corp står for "benefit corporations" og sætter høje standarder for virksomheders miljømæssige og menneskelige performance.

Skagerak går derved aktivt ind for, at skabe en bedre verden i fremtiden.

Du kan derfor med god samvittighed købe produkter fra Skagerak. Du vil ikke fortryde at tilføje tidsløst design til gode priser til dit hjem.

Skagerak

Sorter faldende

1 til 20 ud af 25

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 ud af 25

  1. 1
  2. 2