Product was successfully added to your shopping cart.

Skandinavisk

Skandinavisk er historien om engelske Shaun og Gerry, der forelskede sig i to blonde skandinaviske piger og i den skandinaviske livsstil. De vendte aldrig tilbage og værdsætter i dag de skandinaviske værdier, den rå natur og fokusset på livets små øjeblikke.

Resultatet er en række helt unikke duftlyst og duftpinde af høj kvalitet med ægte og beskedne duftnoter, som diskret spreder varme, lys og hygge.

Skandinavisk har et udvalg af 11 forskellige dufte, der findes som duftlys eller diffusere. Nedenfor er alle de himmelske dufte beskrevet.

Hygge [ HU - GAH ] er dansk DNA og en afspejling af den skandinaviske kunst, at skabe intimitet, fællesskab og hygge i dagligdagens øjeblikke. Med ekkoer af te og bagt jordbær kage, rosenblade og vild mynte skaber duften hygge.

HAV [ HOW ] er Nordic for 'hav' og de endeløse kyster Skandinavien er omgivet af i det kolde vand i Nordatlanten, Østersøen og det arktiske hav. Sættet med noter af vand flora, drivtømmer, hav skum og frisk luft skaber relationen til havet.

SKOG [ SKOWG ] er norsk / svensk for »skov«. Store skove dækker halvdelen af ​​Skandinavien og strækker sig ubrudt fra Skandinavien og langt syd til Polarcirklen. Med skønne indtryk af fyr, gran, læder, skov og liljer skaber duften en naturlig fornemmelse.

RO [ RO ] er fred, ro og stilhed fra det danske kongerige, Norge og Sverige. En subtil symfoni af frisk græs og krøllede blade, skov og skjulte tæpper i klitterne giver en duft til et øjebliks ro.

FJORD [ F - YOR ] er nåleskove, vilde vandfald og modne frugtplantager fra de norske fjorde. Med glade noter af skov og modne frugtplantager, vilde bær, solbær og hindbær blomstrer duften af fjorden.

Ö [ URR ] er utallige ubeboede øer spredt over de skandinaviske farvande. Ekko og en brise af friskhed og øgrupper med subtile noter af drivtømmer, hårdføre roser, hvide blomster og grønne blade giver en uimodståelig duft.

KOTO [ KO -TO ] er det traditionelle finske ord for ' hyggeligt hjem'. Et tilflugtssted fra det barske nordiske klima, til et intimt rum med sjæl. KOTO blander sarte noter af baltiske rav og jasmin med den eksotiske duft af mandarin og vanilje.

NAT [ NAET ] er dansk / norsk for »nat«. Midnat i haven af ​​Skandinavien. Ekkoer af en sen aften i sommerhuset i et fjernt landskab, hvor grantræerne tårner sig op over den tavse sø og nisserne danser forførende i kaprifolium tåge tager duften dig til drømmeland.

DAG [ DAE ] er skandinavisk for "dag". Solens varme, kolde briser og jordens ånde. Refleksioner over en skandinavisk have i fuldt flor, når dagene ingen ende vil tage.

LEMPI [ LEM - PE ] er et gammelt ord for finsk kærlighed. I de dage, hvor kærligheden var skamløs og romantisk og bedst kunne nydes i sort og hvid. 

Skandinavisk