0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Södahl

Shop Södahl på Bahne.dk. De allerbedste råvarer i førsteklasses forarbejdning, højaktuelt design og moderigtige farver er opskriften på Södahls kollektioner. 

Specielt er Södahl kendt for deres høj-kvalitets sengesæt, men har de seneste år også designet stilfulde og kvalitetsrige håndklæder, dækkeservietter, lagner mm. 

Södahls designcenter arbejder året rundt med at spotte og forudsige tidens strømninger inden for boligtekstiler og livsstilsprodukter – som giver nutidens kunder klassiske, elegante, moderne og supertrendy stilvalg.

Resultatet er lækre bomuldskvaliteter som renforcé, percale, satin- og damaskvævning samt et vælg af andre spændende materialer som bambus, filt, skind og uld.

Södahls historie begyndte tilbage i 1963, hvor designer og kunstner Hans Jürgen Schöbel grundlagde Södahl. Han ønskede at skabe design-produkter i unikke kvaliteter, mønstre og farver, der kunne kombineres på kryds og tværs. 

Denne filosofi ligger, den dag i dag, stadig dybt i Södahls dna, og du kan derfor være sikker på produkter med lang holdbarhed - både hvad angår kvalitet og design.

Alle Södahls designere er nøje udvalgte og henter inspiration fra hele verdens bolig- og livsstilsprodukter. 

Udover dette går Södahl også ind for bæredygtighed og størstedelen af deres produkter er Oeko-Tex®-certificerede.

Desuden har alle produkter til børn det økologiske miljømærke GOTS, som er en troværdig garanti for miljømæssig og socialt ansvarlig produktion. 

Du kan derfor med god samvittighed købe Södahl, der sikrer god kvalitet, skønt design og unikke kvaliteter.

Södahl

Sorter faldende

1 til 20 ud af 55

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 20 ud af 55

  1. 1
  2. 2
  3. 3