0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stelton

Shop Stelton på Bahne.dk. Steltons produkter har alle det formål, at opfylde netop dine behov og være funktionelle i hverdagen. 

Stelton tror på enkelthed og skandinavisk minimalisme; "less is more".

Derfor skaber de smukke termokander, krus, lysestager og andre ting til hjemmet, der alle er tidsløse, enkle, funktionelle og innovative. De 4 nøgleord i Steltons designfilosofi. 

Stelton er en ikonisk dansk design virksomhed der blev grundlagt allerede i 1960. Innovation var kernen i Stelton fra dag ét og Stelton kom først med design i cylindrisk form, støbt ud af ét stykke stål. Det blev til serien Cylinda-Line.

Sidenhen kom den ikoniske EM 77 termokande med det smarte vippelåg, som er solgt i over 10 mio. eksemplarer og en række tidsvarende farver og materialer.

I dag spænder Stelton bredt med 6 designlinjer - fra et minimalistisk udtryk til mere bløde til mere runde former med arkitektonisk fremtoning.

Stelton er repræsenteret i over 35 lande og hædret som skandinavisk kvalitetsdesign verden over.

Med designsamarbejder med bl.a. Arne Jacobsen og Erik Magnussen på cv'et, har Stelton formået at skabe tidsløst og funktionelt design, der gør hverdagen lidt smukkere igennem generationer.

 

 

Stelton

Sorter faldende

1 til 20 ud af 91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 ud af 91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5