0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tivoli by Normann Copenhagen

Normann Copenhagen introducerer nyt designbrand i samarbejde med Tivoli.  Under 3daysofdesign har Normann Copenhagen løftet sløret for en omfattende designkollektion med mere end 300 designobjekter. Brandet er designet med udgangspunkt i den verdenskendte forlystelseshaves 175 års traditionsrige historik.

Med et moderne twist peger den store kollektion fremad med produkter indenfor belysning, tekstiler, borddækning, duftserier, figurer og interior accessories. En legende og international kollektion med en bred variation af former, såsom gitre, riller, harlekin og prikker kombineret med varierede materialevalg. 

Normann Copenhagen gik til opgaven ved at besøge haven og researche i Tivolis arkiver. Herefter begyndte flere måneders kreativ proces med skitseringen, rentegne, 3D prints, før hundredvis af prototyper strømmede ind på studiet for at blive kommenteret, rettet til og testet, inden den endelige kollektion kunne stå klar.

For Normann Copenhagen var det vigtigt at indkapsle Tivoli Havens historie og unikke stemning i designprodukterne, så man kan tage den særlige Tivoli-følelse med hjem. Tivoli kollektionen forener det bedste fra dansk kulturarv og design og er starten på et helt nyt designbrand, der vil blive solgt globalt. 

Med Tivolis stemningsfulde univers som referenceramme og Normann Copenhagens blik for rene, nutidige linjer lægges linjen for et nyt designbrand med et klart og selvstændigt designudtryk. Shop den nye kollektion hos Bahne.dk

Tivoli by Normann Copenhagen

Sorter faldende

20 vare(r)

Sorter faldende

20 vare(r)