0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

ARKK Copenhagen

ARKK Copenhagen er et dansk sneakers brand, der blev grundlagt i 2014 af de to streetwear venner Kasper Høj Rasmussen og Thomas Refdahl. Det lykkes dem ikke at finde et brand, der udtrykte deres egen personlige stil, derfor satte de sig for at skabe deres eget. 

I dag designer vennerne minimalistiske silhuetter i over 36 lande. Efter at have fundet deres plads i sneakers verdenen, fortsætter brandet med at producere simpelt og rent design. I dag kan du finde ARKK sneakers hos eksklusive forhandlere over hele verden.

Alle ARKK sneakers er designet i København og har alle brugerdefinerede ARKK-detaljer i form af specialfremstillede ydersål (S-E15, H-X1). 

Historien bag navnet ARKK

På en eller anden måde styrer vi alle vores eget skib i livet. Med sejlads i forskellige retninger, har vi hver vores egen kursus at følge.

ARKK-navnet ønsker at føre tankerne til et skib, for at indikere, at vi altid skal forsøtte fremad, uanset hvad. Frem mod nye horisonter og uendelige eventyr.

Derfor er det heller ikke tilfældigt, at A'et i ARKKs logo symobliserer en bøje af et skib, der bryder gennem livets bølger og tager dig endnu tættere på dine drømme.

Københavns del af navnet er selvfølgelig et råb til vores elskede hovedstad. ARKK Copenhagen opfordrer til at slutte sig til og stræbe efter lysere horisonter af livet. Du vil ikke fortryde det.

ARKK Copenhagen

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)