0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

By Malene Birger

Shop By Malene Birger på Bahne.dk. Det københavnske modehus By Malene Birger er elsket for sin karakteristiske stil og det altid elegante håndværk.

Et outfit fra By Malene Birger er altid et sikkert valg. Med et glimt i øjet kombinerer By Malene Birger det sofistikerede med det elegante. Vær din egen muse og find friheden til at være præcis den du har lyst til at være, hver dag.  Voksen, elegant og fuld af personlighed.

Skal du bruge et outfit som du kan føle dig selvsikker i, uanset om du skal på arbejde, være sammen med veninderne eller en tur ud af rejse? Så er det By Malene Birger du skal købe. 

Den danske modebrand By Malene Birger blev grundlagt i 2003, og tilbyder luksuriøse styles, der er efterspurgt af modeelskere verden over. For By Malene Birger handler det om kvalitet og elegante silhuetter til rimelige priser, så du med god samvittighed, kan opdatere dit look og din garderobe sæson efter sæson. 

Derudover går By Malene Birgers designere op i, at du kan føle sig attraktiv, stærk og selvsikker i deres designs. I deres kollektioner finder du derfor alt, hvad en moderne kvinde har brug for i sin garderobe. 

By Malene Birger-repræsentanterne rejser gerne verden rundt for at finde inspiration til den næste nye kollektion. Faktisk er de seneste kollektioner inspireret af den skønne brasilianske by Sao Paolo - en by fuld af kontraster. 

By Malene Birgers evne til at skabe helt unikke, moderne og eksklusive kollektioner ses sæson efter sæson, hvilket bl.a. er en af grundene til, at hun er en af de mest anerkendte designere i Danmark.

Kollektionerne er både funktionelle og trendy, og i hver sæson nyfortolkes klassikere i nye flotte materialer og håndlavet dekorering. By Malene Birgers kollektioner indeholder alt lige fra kjoler, bukser og bluser til tasker, covers, punge og tørklæder. Så uanset hvad du mangler, kan det findes hos Bahne.

By Malene Birger

Sorter faldende

1 til 20 ud af 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 ud af 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5