0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Calvin Klein Jeans

Shop det klassiske Calvin Klein på Bahne.dk. Calvin Klein Jeans er med sine rene linjer og sin stilsikkerhed en uundgåelig klassiker, der passer ind i de fleste garderober.

Calvin Klein er et af verdens førende modehuse og har en af de stærkeste positioner på markedet for modetøj. De er blandt andet kendt for sin gode pasform, og for at være et mærke hvor kvalitet er en prioritet.

Calvin Klein er en amerikansk modedesigner, der i 1968 startede sit eget firma i New York. Lige siden, har de fokuseret på at være et brand med et unikt og klassisk design.

Derfor har Calvin Kleins tøjkollektioner også siden slutningen af 1970’erne været kendetegnet ved design med fokus på enkelthed, bløde linjer og brede skuldre.

PVH Corp. er ejere og markedsfører af Calvin Klein, men ejer også andre store brands såsom Tommy Hilfiger og Speedo. Derfor er det ikke overraskende, at Calvin Klein har så stærk en position på markedet og har haft det i mange år. 

Desuden kommer de med mange årlige kollektioner, hvor hver kollektion rummer en ny historie og en nyfortolkning af elskede klassiskere.

Hos Bahne kan du finde Calvin Klein Jeans og Calvin Klein underwear kollektioner. Vi tilbyder dig alt lige fra Calvin Klein undertøj og bikinier til kjoler, bukser og bluser.

Calvin Klein Jeans

Sorter faldende

1 til 20 ud af 55

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 20 ud af 55

  1. 1
  2. 2
  3. 3