0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Custommade

Shop Custommade på Bahne.dk. Custommade har været at finde i det danske modebillede siden 2002 og er i dag et internationalt brand der forhandles hos mere end 400 butikker verden over.

Designet er tidløst, men med et moderne og nutidigt tvist, og der lægges stor vægt på materialer der både syner og føles fantastiske. Inspirationen til Custommade ligger i, at designe tøj der føles og ser ud som om det er specielt lavet til dig.

Deres kollektioner rummer fine kombinationer af det enkle og lidt drengede look, tilføjet feminine og romantiske detaljer. 

Derudover er Custommade designet skandinavisk og tidløst. Custommade er derfor en essentiel tilføjelse til garderoben, da den kan styles så den egner sig til både hverdag og til fest. 

Grundlæggeren af Custommade er danske Christian Dam. Han ønskede at skabe smukt og delikat tøj til kvinden som søger simpel sofistikation. I dag drives Custommade primært af Christian Dam og head designer Anne Rasmussen. 

Hendes ønske er at skabe tøj der er enkelt nok til at kunne bruges i hverdagen, men også er nemt at style op til en tur i byen. Kombinationen af disse to designere skaber tilsammen essensen af Custommade; skandinavisk design med et sofistikeret touch.

Custommade er også godt på vej til at blive et internationalt anerkendt brand, og forhandles i 11 lande, har 12 showrooms og sælger til næsten hele Europa.

Custommade

Sorter faldende

1 til 20 ud af 48

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 20 ud af 48

  1. 1
  2. 2
  3. 3