0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

FIVEUNITS

Shop de skønne bukser fra FIVEUNITS her på Bahne.dk.

Siden lanceringen i 2008 har FIVEUNITS bukserne været populære for sine perfekte silhuetter og ubesværet stil. Det hele startede, da passionen for demin var stor, og jeans blev derfor hurtigt hjertet af FIVEUNITS.

Filosofien bag designet, var at skabe stilarter, der kunne bæres på ethvert tidspunkt og til enhver anledning.

FIVEUNITS ligger stort fokus på at have det højeste niveau af præcision, komfort og stil, og bukserne skal føles, som var de skræddersyede til dig.

FIVEUNITS blev grundlagt i 2008 af Carit Løvdal. Fra start af, var det vigtigt for FIVEUNITS at understrege, at de ikke blot er et mærke, men derimod en niche.

I dag er en af de helt store favoritter fra FIVEUNITS blandt andet buksen Angelie. Den laves i alle afskygninger, længder, farver og pasforme, så du kan finde den der passer netop dig. Bukserne er lavet af 54% bomuld, 42% nylon samt 4% elastik, hvilket gør at de tilpasser sig din kropstype- og form.

Hos FIVEUNITS handler det om at stå ud fra mængden og for at kunne gøre det, behøver enhver kvinde det perfekte par jeans til at fuldføre hendes outfit.

Hos FIVEUNITS ønsker de ikke blot endnu en original, og derfor er de også fuldt dedikeret til at bruge de nyeste innovative stoffer, til at lave sofistikerede stilarter.

FIVEUNITS er for alle, der ønsker at deres jeans skal passe perfekt , uanset om du kan lide dine jeans så smalle som muligt, eller med et strejf af komfort! 

FIVEUNITS

Sorter faldende

1 til 20 ud af 22

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 ud af 22

  1. 1
  2. 2