0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lee Jeans

Shop Lee Jeans på Bahne.dk. Lee Jeans er en internationalt førende producent indenfor denim jeans og casual wear. Lee Jeans’ var trætte af den ofte dårlige kvalitet af jeans og tøj, og derfor lå deres motivation i at skabe lækre jeans af den højest mulige kvalitet.

Med de mange års erfaring på det internationale marked, er Lee en af verdens førende producenter, specielt kendt for deres jeans, overalls og denimjakker. Med Lee er du altså sikret lækker kvalitet og fantastisk pasform.

Lee startede deres første fabrik i 1889 i Kansa USA, hvor de producerede overalls og jakker. Dog slog de først rigtig igennem og blev verdenskendt i 70’erne og dets helt store gennembrud kom i 1996, hvor Lee National Denim Day blev stiftet.

Lee har altid været kendt for deres innovative tilgang til design, og kan også prale af at være det første brand i verden til at producere jeans med lynlås. Sidenhen har Lee ikke stået stille, og de forsætter stadig med at udvide deres sortiment med nye styles og modeller.

Dog formåer Lee, på trods af de store ambitioner og det innovative design, at holde sig klassisk og enkel, og producerer derfor styles der kan bruges sæson efter sæson. 

Lee Jeans