0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

MDK

Shop det eksklusive og cool MDK på Bahne.dk. MDK er designet af den danske Stine Busk, som har haft stor succes med at skabe moderigtige læderjakker til kvinder i alle aldre.

MDK jakken er til dig, som vil have en læderjakke der kan bruges til ALT. Med alt menes, at en MDK jakke kan bruges til alt lige fra din mest behagelige basisgarderobe, til den vilde festgarderobe og alt derimellem.

MDK, som også går under navnet Munderingskompagniet, har haft fokus på at skabe unikke og tidsløse læderjakker i mere end ti år, ved altid at følge tidens tendenser og designe ”must-have” jakken.

Dog bevarer MDK læderjakken dens klassiske elementer, på trods af dens nutidige og moderne udtryk, og derfor er læderjakken et sikkert hit sæson efter sæson.

MDK’s succes bunder blandt andet i, at designeren Stine bruger sin erfaring fra hendes opvækst på landet, hendes mange rejser, og hendes tidligere arbejde som bl.a. stylist og make-up artist til at designe læderjakker, som har et tidsløst udtryk og samtidig følger tidens største trends.

Derudover er et af de afgørende DNA i MDK’s design ”Hvad du ser, er hvad du får” – og derved er du sikret, at en MDK jakke aldrig går på kompromis med kvaliteten. 

MDK producerer læderjakker, der har et cool og edgy tvist i den højeste kvalitet.

Når du køber en jakke fra MDK, er du garanteret et klassisk, tidsløst, sofistikeret design, som samtidig formår at være nytænkende og have detaljer der giver hver enkelt jakke et råt, edgy og cool tvist. 

MDK

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)