0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Project AJ117

Hos Bahne finder du et bredt udvalg af det populære og unikke brand Project AJ117. Kendetegnet ved Project AJ117 er de håndfarvede styles, der laves ved hjælp af en teknik der hedder ’cold dye’, som giver tøjet et helt unikt og specielt udtryk. Tøjet er råt og casual samtidig med at være eksklusivt, hvilket gør det nemt at bruge til enhver anledning.

Project AJ117 blev etableret i 2011 og er en del af det danske modehus CPH Fashion Pool, der er distributør for en lang række unikke modebrands. Project AJ117 har siden brandets start haft en ambition om at skabe kollektioner, som kvinder ikke kan leve uden – en ”need-to-have” luksuskollektion, og det må siges at have lykkedes. Project AJ117 ligger nemlig en stor del af deres fokus på at skabe tidsløse styles, der kan kombineres på lige netop den måde, som du ønsker.

Project AJ117 producerer sine kollektioner i Italien, der alle er i naturlige stoffer såsom let bomuld, silke, blød viskose og merino uld. Derudover er de typiske AJ117 farver neutrale, grå, khaki, army, nude, kridt og generelt neutrale. Uanset hvad du søger, er du altså garanteret at finde en style fra Project AJ117, som passer til netop din garderobe.

Project AJ117

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)