0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Shoe the Bear

Shop Shoe The Bear på Bahne.dk. Shoe the Bear sætter en ære i at følge mottoet ”kun det bedste er godt nok”. Derfor anser Shoe the bear håndværk og høj kvalitet for at gå hånd i hånd, og derfor er mange af deres styles også håndlavet fra bunden.

Hos Bahne finder du de bedste styles fra Shoe the Bear, som er frontløbere på den skandinaviske fashionslinje indenfor fodtøj. Shoe the Bear skaber komfortable sko i god kvalitet og godt design hvilket gør, at du med garanti kan finde en sko, der passer til dine yndlings-outfit.

Shoe the Bear er et dansk brand, der blev stiftet tilbage i 2007. Det blev startet af Thomas Frederiksen og Jakob Fuglsang Fusing – to kreative designere, der har formået at skabe et successfuldt brand, der den dag i dag sælges på mere end 15 markeder verden over.

Shoe the Bear har haft så stor succes, blandt andet grundet deres evne til at designe sko der er anvendelige hvad enten det er sommer eller vinter.

Derudover sørger Shoe the Bear for at være nytænkende, og søger inspiration i alt de omgiver sig – lige fra de mest finurlige objekter såsom gamle biler og malerier til modens største sko igennem tiderne.

Shoe the Bear er altså – kort sagt – en sko du kan have glæde af de næste mange år, og som altid er nutidige og smarte i sit udtryk. 

WE LIVE, BREATHE AND DREAM SHOES

 

Shoe the Bear

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)