0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stine Goya

Stine Goya har altid skabt kollektioner med det formål at inspirere og opfordre kvinderne til at udtrykke deres individualitet. Kollektionerne bærer altid præg af Stine Goyas finurlige personlighed, og hendes mission er at efterlade et indtryk. Hun er kendt for de feminine silhuetter, sarte farver og smukke prints, hvor hver kollektion fortæller en ny historie.

Stine Goya har i løbet af sin karriere boet 7 år i London og arbejdet for de helt store modehuse. Derudover er hun uddannet fra designskolen Central Saint Martin i London i 2005. I 2006 stod Stine Goya klar med sin første kollektion. Det var iøjenfaldende allerede dengang – og det er det stadig. Dette er nok også en af grundene til, at hun er en af Danmarks mest kunstneriske designere den dag i dag.  

Som årerne er gået, har kollektionerne udviklet sig til i dag at være et orgie af nye overraskende farvesammensætninger, smukke mønstre og fine snit. Stine Goyas design-mantra er ”artistic, playful and bold” – et mantra vi gerne tilslutter os her hos Bahne. 

Stine Goya

Sorter faldende

1 til 20 ud af 27

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 ud af 27

  1. 1
  2. 2