• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Anne Black

Mest populære
13 Produkter
13 Produkter

Anne Black

Anne Black er en dansk keramiker, der står bag masser af fine kollektioner af porcelæn. Alle produkter er håndlavede, og den gode kvalitet kombineret med enkelt dansk design gør, at de er elskede i mange lande verden over. Hendes passion for at skabe unikke designs i porcelæn stammer fra da hun studerede gammelt kinesisk porcelæn på designskolen i 1996. Dette var starten på Anne Blacks karriere, og den dag i dag kombinerer hun skandinavisk design og håndværk med funktionalitet.

I 2005 skabte Black sin egen keramikfabrik i Vietnam sammen med Mrs. Hang. Dette samarbejde gjorde, at hun kunne udfolde sin kreativitet samtidig med at blive inspireret og lære af vaskeægte vietnamesisk kultur. Siden har fabrikken udviklet sig til at være en social- og miljømæssig bæredygtig fabrik med støtte fra hjælpeorganisationen Danida. Der er ansat mere end 50 håndværkere der hver eneste dag gør Anne Blacks visioner til virkelighed. 

Med et produkt fra Anne Black er du derfor ikke blot sikret kvalitet, men også en unik historie bag hvert enkelt produkt. Hos Bahne kan du finde et bredt udvalg af det unikke design.