• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

ARKK Copenhagen

11 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
OK
11 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

ARKK Copenhagen

ARKK Copenhagen er et dansk sneakers brand, der blev grundlagt i 2014 af de to streetwear venner Kasper Høj Rasmussen og Thomas Refdahl. Det lykkes dem ikke at finde et brand, der udtrykte deres egen personlige stil, derfor satte de sig for at skabe deres eget.

I dag designer vennerne minimalistiske silhuetter i over 36 lande. Efter at have fundet deres plads i sneakers verdenen, fortsætter brandet med at producere simpelt og rent design. I dag kan du finde ARKK sneakers hos eksklusive forhandlere over hele verden. Alle ARKK sneakers er designet i København og har alle brugerdefinerede ARKK-detaljer i form af specialfremstillede ydersål (S-E15, H-X1).

Navnet ARKK gemmer på en skøn historie. ARKK skaberne referer nemlig til, at vi alle styrer vi alle vores eget skib i livet. Med sejlads i forskellige retninger har vi hver vores eget kursus at følge. Derfor fører ARKK-navnet tankerne til et skib, hvilket betyder, at vi altid bør se fremad - uanset hvad. Frem mod nye horisonter og uendelige eventyr. Derfor symboliserer A'et i nanvet en bøje, der bryder gennem livets bølger og tager dig endnu tættere på dine drømme. ARKK Copenhagen opfordrer til at slutte sig til og stræbe efter lysere horisonter af livet. Det vil du ikke fortryde.