• Gratis levering til butik
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

AYM

Mest populære
8 Produkter
Filter
OK
8 Produkter

AYM

I tidens ånd har AYM formået at omfavne den skandinaviske minimalisme og den internationale ”vibe”. AYM ønsker at inspirere med klassiske accessories, men med et tvist af originalitet, for at omfavne den verden vi lever i – en verden hvor alle er forskellige. Med et smykke fra AYM er du sikret en style, der omfavner diversiteten og med garanti har attitude, men som samtidig er ren og klassisk i sit udtryk.

Udvalget i Bahne byder på alt lige fra ringe og armbånd og i en fornuftig prisklasse. Tør du være edgy og cool? Så fremhæv din identitet med statement-smykker fra AYM. AYM ikke blot nutidige, feminine og edgy – de er også skabt med tanke for miljøet i alle deres beslutninger. For AYM er bæredygtig produktion og god kvalitet nemlig altid vægtet højt, og alle deres producenter vælges med omhu.

Derudover har AYM et ”zero-waste” koncept og alle deres smykker og indpakninger er designet med dette in mente. Der er altså ikke nogen grund til, ikke at købe dit næste smykke fra AYM. Så gå på opdagelse i Bahnes udvalg af AYM, find dit næste yndlingsitem – og bær’ det med god samvittighed.