• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 3-5 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

By Malene Birger

49 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

By Malene Birger

Shop By Malene Birger på Bahne.dk. Det københavnske modehus By Malene Birger er elsket for sin karakteristiske stil og det altid elegante håndværk. Et outfit fra By Malene Birger er altid et sikkert valg. Med et glimt i øjet kombinerer By Malene Birger det sofistikerede med det elegante. Vær din egen muse og find friheden til at være præcis den du har lyst til at være, hver dag.  Voksen, elegant og fuld af personlighed.

Skal du bruge et outfit som du kan føle dig selvsikker i, uanset om du skal på arbejde, være sammen med veninderne eller en tur ud af rejse? Så er det By Malene Birger du skal købe. Det danske modebrand By Malene Birger blev grundlagt i 2003, og tilbyder luksuriøse styles, der er efterspurgt af modeelskere verden over. For By Malene Birger handler det om kvalitet og elegante silhuetter til rimelige priser, så du med god samvittighed, kan opdatere dit look og din garderobe sæson efter sæson.

Derudover går By Malene Birgers designere op i, at du kan føle sig attraktiv, stærk og selvsikker i deres designs. I deres kollektioner finder du derfor alt, hvad en moderne kvinde har brug for i sin garderobe. Inspirationen for By Malene Birger-repræsentanterne findes bl.a. i deres mange rejser over hele verden, som giver nye muligheder og øjne på tidligere styles.

By Malene Birgers evne til at skabe helt unikke, moderne og eksklusive kollektioner ses sæson efter sæson, hvilket bl.a. er en af grundene til, at modehuset er en af de mest anerkendte i Danmark. Kollektionerne er både funktionelle og trendy, og i hver sæson fortolkes klassikere i nye flotte materialer og håndlavet dekorering. By Malene Birgers kollektioner indeholder alt lige fra kjoler, bukser og bluser til tasker, covers, punge og tørklæder. Så uanset hvad du mangler, kan det findes hos By Malene Birger hos Bahne.