• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt frem til 3 uger efter genåbning
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

By Wirth

2 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
OK
2 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

By Wirth

Bag By Wirth står Signe og Sune Wirth Engelund. Sammen med deres designteam, skaber de design med lang levetid, baseret på naturlige materialer og enkelt tidsløst design - vores definition på æstetisk bæredygtighed. Visionen er samtidig at hvert design skal kunne mere end man umiddelbart forventer. Deres produkter skal have en funktion, og ikke kun være til pynt. Den enkle, varme, nordiske stil, som By Wirth repræsenterer, har de forstået ude i verden; i dag sælges By Wirth produkter i over 12 lande verden over.

Alle produkter er fremstillet ud fra en kærlighed til materialerne og deres naturlige særpræg og samspil. Designet er enkelt og funktionelt, og skal kunne glide diskret ind i enhver stil. Og ikke mindst være til gavn i en travl hverdag.

Grundtanken er at lave smukt hverdagsdesign, der kan tåle at blive brugt -i mange år. Derfor arbejder By Wirth blandt andet ofte med gedigne naturmaterialer som vegetabilsk garvet kernelæder og forsvarlig fældet egetræ, hvilket medfører at produkterne ældes med ynde. Find det fine udvalg af By Wirth her hos Bahne.