• Mere end 10.000 gaveideer
 • Byt frem til 3 uger efter genåbning
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Cinas

3 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand
Filter
OK
 1. Cinas trappestige - teak
  Cinas trappestige - teak
  Specialpris: 479,95 kr Normalpris: 799,95 kr
 2. Cinas badekarshylde
  Cinas badekarshylde
  Specialpris: 179,95 kr Normalpris: 299,95 kr
 3. Cinas sæbe blok
  Cinas sæbe blok
  Specialpris: 59,95 kr Normalpris: 99,95 kr
3 Produkter
Sorter efter
 1. Position
 2. Produktnavn
 3. Pris
 4. Brand

Cinas

Cinas blev grundlagt i 1903 blev under navnet Carl J. Nielsen. Familievirksomheden har siden 1980’erne udviklet sig til den handelsvirksomhed vi ser i dag. Til fremstilling af alle Cinas produkter, har Cinas samarbejdet med nøje udvalgte producenter i Fjernøsten. Cinas har stort fokus på bæredygtige materialer og høje kvalitetskrav. Derfor skaber Cina produkter, som holder i mange år - og derved belaster miljøet langt mindre end de produkter, der kun holder i få år og derefter skal udskiftes. 

"Et design er ikke fuldendt, før nogen bruger det". Grundet denne tankegang, skaber Cina udelukkende produkter, med fokus på funktionalitet og skønhed år efter år. Cinas bestræber sig på at være innovative og tilpasse produkter og sortiment til tidens materialer og trends. Deres mål er at være prisbevidste uden at gå på kompromis med produktets kvalitet og design. 

Størstedelen af Cinas produkter udspringer derfor af ønsket om bedre genanvendelse af træ fra bl.a. deres havemøbelproduktion. Alle produkter i træ og bambus er udført med fintslebne kanter og overflader. Shop et udvalg af Cinas på Bahne.dk.