• Gratis levering til butik
 • Byt i alle vores butikker
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

CK Underwear

24 Produkter
 1. CK underwear Bodysuit - 1 Black
  CK Underwear
  CK underwear Bodysuit - 1 Black
  Fra: 600,00 kr
 2. CK underwear Bikini panties - 1 Black
  CK Underwear
  CK underwear Bikini panties - 1 Black
  Fra: 200,00 kr
 3. CK underwear Thong trusse -1 Black
  CK Underwear
  CK underwear Thong trusse -1 Black
  Fra: 200,00 kr
 4. CK underwear Legging - Black
  CK Underwear
  CK underwear Legging - Black
  Fra: 400,00 kr
 5. CK underwear High Waist Hipster - Black
  CK Underwear
  CK underwear High Waist Hipster - Black
  Fra: 230,00 kr
24 Produkter

CK Underwear

Shop CK Underwear på Bahne.dk. Calvin Klein er med sine rene linjer og sin stilsikkerhed en uundgåelig klassiker, der passer ind i de fleste garderober. Calvin Klein er et af verdens førende modehuse og har en af de stærkeste positioner på markedet for modetøj. Under Calvin Klein finder du CK Underwear, som blandt andet er kendt for sin gode pasform, og for at være et mærke hvor kvalitet er en prioritet.

Calvin Klein er en amerikansk modedesigner, der i 1968 startede sit eget firma i New York. Lige siden, har Calvin Klein fokuseret på at være et brand med et unikt og klassisk design. Derfor har Calvin Kleins tøjkollektioner også siden slutningen af 1970’erne været kendetegnet ved design med fokus på enkelthed og bløde linjer. Calvin Klein undertøjskollektionerne derimod er kendt for sine sexede og banebrydende produkter. CK underwear er altid designet med flot grafik, lækre pasforme og ikke mindst fantastisk kvalitet.

PVH Corp. er ejere og markedsfører Calvin Klein, men ejer også andre store brands såsom Tommy Hilfiger og Speedo. Derfor er det ikke overraskende, at Calvin Klein har så stærk en position på markedet og har haft det i mange år. Desuden kommer de med mange årlige kollektioner, hvor hver kollektion rummer en ny historie og en ny fortolkning af elskede klassiskere. Hos Bahne kan du finde Calvin Klein Jeans, Calvin Klein underwear og CK Accessories kollektioner. Vi tilbyder dig alt lige fra Calvin Klein accessories, undertøj og bikinier til kjoler, bukser og bluser.