• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Silfen

Mest populære
Kategorien indeholder ikke produkter.

Silfen

Shop Daniel Silfen på Bahne.dk. Daniel Silfen skaber skønne accessories, hvor alt er udført i læder af høj kvalitet og i stilrent design. Måske har du hørt om de populære tasker fra Daniel Silfen? Her på Bahne.dk finder du et udvalg af brandets mest populære og lækre tasker, heriblandt Emma tasken, der på ganske kort tid er blevet et modefænomen.

For Daniel Silfen er det vigtigt, at brandet repræsenterer høj kvalitet, godt håndværk og stilfuldt design til fordelagtige priser. Daniel Silfen blev etableret i 2013 af Daniel Silfen selv. Brandet kommer fra et solidt bagland, der også står bag designvirksomheden Adax. Derfor har det altid været naturligt for Daniel at skabe designs, som kan sælge på verdensplan, hvilket i dag har resulteret i hans eget succesfulde brand. Hans personlige drivfaktor ligger i processen "Jeg elsker at se en taske komme fra et stykke papir til en fysisk prøve og til sidst stå i et udstillingsvidue hos en af mine kunder" - udtaler Daniel silfen.

Deres sortiment spænder fra punge og crossbody's til shoppere og taske-remme. Produkterne er egnet til både mænd og kvinder i alle aldersgrupper, takket være deres tidsløse form og design. Så uanset om du ønsker en ny taske, en shopper eller blot en rem til din eksisterende taskesamling, så har Daniel Silfen et produkt til dig.