• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Decadent

34 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
34 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

Decadent

Hos Bahne finder du et lækkert og bredt udvalg af de smukkeste tasker og punge fra DECADENT. DECADENT blev grundlagt, efter at Karina Mundt, ejer og kreativ direktør, blev forelsket i sin mors gamle taske fra 70’erne. Dette kickstartede hendes kreativitet og hun designede herefter en nyfortolkning af denne taske og kaldte den ”Working bag” – en taske, der stadig den dag i dag, er en populær klassiker i DECADENTs sortiment.

DECADENT står for smukke og elegante tasker, punge og clutches til kvinder. Alle DECADENTs tasker er lavet i den bedste skindkvalitet og i et enkelt og klassisk design, der gør taskerne holdbare og tidsløse på tværs af både trends og sæsoner. DECADENT har siden dets spæde start, skabt tasker med rene linjer og et klassisk udtryk. Hver sæson byder på nye klassikere, og med DECADENTs store fokus på at skabe tasker til kvinder i alle aldre, til alle formål samt til alle outfit – er du sikret at finde en taske, der passer til netop dig. Alle DECADENTS designs er inspireret af hverdagslivet, hvilket afspejler sig i, at DECADENTs tasker ikke blot er stilfulde, men også er praktiske.

DECADENT er dog også bygget på noget andet – nemlig ønsket om at gøre det ordenligt. Dette afspejles bl.a. i, at læderet der bruges til DECADENT-styles, kommer fra fødevareindustrien. Dette sikrer den mest optimale udnyttelse af dyrene. Derudover er det også en mærkesag for DECADENT, at ingen dyr slagtes blot for at anvende deres skind og destruere resten. Slutteligt lever det tyrkiske garveri, hvorfra DECADENT får alt læder, også op til EU’s strengeste miljøkrav, der sætter en høj standard for at skåne miljøet, samtidig med at bevare den eksklusive kvalitet.

DECADENT har altså siden sin start i 2005, haft stort fokus på lækkert, tidsløst og bæredygtigt design i høj kvalitet. I dag er virksomheden drevet af et dedikeret team med base I København og Karina Mundt i front. Så hvis du ønsker en stilfuld, lækker og klassisk taske, som du kan bære med god samvittighed, så er det en DECADENT taske du skal have.