• Gratis levering til butik
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Depeche

4 Produkter
Filter
Kategori
Sorter efter
OK
4 Produkter

Depeche

Hos Bahne finder du et af Danmarks førende accessory-brands; Depeche. Hvert år kommer der to nye kollektioner af tasker, punge, clutches og bælter - og altid i skind af højeste kvalitet. Depeches design er karakteriseret af rå enkelthed med et feminint udtryk. På accessories fra Depeche vil du ofte se cool detaljer som stikninger, nitter og lynlåse.

Depeche tror på kompromisløs kvalitet, høj funktionalitet og gennemført design, hvilket bl.a. er kodeordene for CEO Janni Hørdums, som står bag Depeche. Hendes mission er, at folk der køber Depeche, skal have mere for pengene. Depeche har siden dets revitalisering i 2008, haft fokus på at gøre det, som Depeche gør bedst – nemlig at skabe bælter og tasker i ægte læder af høj kvalitet. Janni Hørdums kreative vision udspringer af modet til at stole på sin feminine intuition, en stærk forretningsforståelse og et skarpt øje for vigtige detaljer.

Alle Depeche produkter er derfor udviklet og designet med et skarpt fokus på kvalitet, funktionalitet og er samtidig i et fornuftigt prisleje. Janne Hørdums vandt desuden også den prestigefyldte pris ”Årets unge erhvervsleder 2014”, hvilket blot underbygger Depeches store succes. Om du er mest til de klassiske skind-tasker, det moderne leopardprint eller måske den tidløse bæltetaske – så har Depeche tasken, pungen eller bæltet til dig. Så dyk ned i Depeche universet og lad dig inspirere.

Dare to be Genuine.