• Gratis levering til butik
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Ferm Living

Mest populære
  1. Ferm Living Stone knage, Blå lapislazulie - 4 x 2,5 cm.
    Ferm Living Stone knage, Blå lapislazulie - 4 x 2,5 cm.
    Specialpris: 174,98 kr Normalpris: 349,95 kr
26 Produkter

Ferm Living

Ferm Living er en dansk designvirksomhed der skaber produkter med et skandinavisk, grafisk touch. Livet er fuld af kontraster - ligesom Ferm Livings produkter. Med Ferm Livings passion for autentisk design kombineret med funktionalitet, skaber Ferm Living produkter der perfekt balancerer mellem livets mange kontraster. Brandet tilbyder en række produkter - både de der skaber autentisk og rolig atmosfære samt de der tilføjer et overraskende element til dit hjem. 

Ferm Living blev startet af Trine Andersen som et grafisk design bureau I Århus i 2005. Sidenhen har konceptet udviklet sig til at omfatte boligtilbehør i mange varianter, alt sammen med lækre grafiske prints, former og mønstre. Ferm Living har med deres grafiske udtryk og raffinerede valg af farvepalette, skabt en helt unik stil med en kraftig inspiration og kærlighed til tidligere årtier.

Ferm Living skaber kollektioner af møbler, tilbehør og lamper, så du kan skabe rum til at være den du er. Shop et bredt udvalg af danske Ferm Living på Bahne.dk.