• Mere end 10.000 gaveideer
  • Byt i alle Bahnes butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

HAAN

9 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand
Filter
OK
9 Produkter
Sorter efter
  1. Position
  2. Produktnavn
  3. Pris
  4. Brand

HAAN

HAAN er del af en ny generation af virksomheder, der ønsker at opbygge en bedre fremtid for både vores planet og menneskeheden. Dette med en klar strategi for, hvordan et firma skal være en del af spillet, men frem for alt at være en del af og bidrage til løsningen. På den ene side udvikler vi personlige plejeprodukter med et højt niveau af design og innovation, og på den anden side skaber vi en social forandring, når det kommer til at udvikle og hjælpe samfund i sårbare områder- TURNING CARE AROUND

HAANs mest aktive sociale engagement finder sted i små sårbare samfund i Afrika, hvor 20% af vores overskud bidrager til at finansiere boring af brønde i landsbyer, der ikke har adgang til rent vand. Sikkert vand giver dusinvis af familier fordele på flere måder: mødre og piger behøver ikke at tilbringe det meste af deres dage på at indsamle vand, børn kan gå i skole, og alle nyder rent vand og sanitet. At bringe vand til udviklingssamfund forvandler problemer til muligheder. Adgang til sikkert vand bidrager til forbedret helbred, øger indskrivninger i skolen og fremmer økonomisk velstand.

Med købet af en Haanitizer vil HAAN gerne sige tusind tak fordi du har valgt at blive en del af de værdier HAAN repræsenterer. Find et udvalg af HAAN lige her hos Bahne.