• Gratis levering til butik
  • Byt i alle vores butikker
  • Levering indenfor 1-3 hverdage

 Find butik og åbningstider

MENU
Indlæser

Jorgobé

6 Produkter
Filter
OK
6 Produkter

Jorgobé

Shop Jorgobé på Bahne.dk. Jorgobé Skin Care Copenhagen er et awardvindende dansk hudplejebrand specialiseret i effektiv hudpleje baseret på naturlige ingredienser. Signaturproduktet Jorgobé The Original Black Peel Off Mask er én af Nordens bedst sælgende ansigtsmasker. Jorgobé er et unisex-brand, og det stilrene, nordiske design sikrer samtidig, at produkterne pynter på enhver badeværelseshylde. Alle produkter er veganske og produceret i Danmark. De indeholder hverken kunstige farvestoffer, parabener, mineralske olier eller silikone. Hos Jorgobé går effekt, miljø og sundhed altid hånd i hånd.

Lige fra begyndelsen havde Jorgobé et ønske om at styre hver eneste detalje omkring forhandlere, branding, design, emballage og vigtigst af alt produktudvikling. Produkterne skulle skille sig ud fra mængden, præsenteres i en enkel, men eksklusiv, nordisk emballage og prissættes på et niveau, hvor alle kunne være med.

At de er et uafhængigt brand betyder, at Jorgobé ikke styres af en gruppe aktionærer, der udelukkende vil tjene penge. Derfor har de fuld kontrol over, hvad der kommer i produkterne, hvor de bliver produceret, hvad de skal koste, og hvem Jorgobé vil sælge dem til. Målet med Jorgobé har fra starten været at udvikle innovative, naturlige og yderst effektive produkter uden unødvendige kemiske tilsætningsstoffer. Hos Jorgobé går effekt, miljø og sundhed altid hånd i hånd.